• +385981992020
  • ivana@triskelion.hr

ORGANIZACIJA EVENATA

Organiziranje poslovnih, zabavnih i privatnih događaja.

Svaka od ovih kategorija ima svoje jedinstvene karakteristike i zahtjeve, i kao organizatori događaja prilagođavamo pristup kako bi ispunili sve potrebe i očekivanja. I vas i svih sudionika događaja.


Poslovni eventi – Events with intelligence
Poslovni korporativni događaji su usmjereni na profesionalni svijet i služe za postizanje određenih poslovnih ciljeva. Ključni su kako bi klijenti unaprijedili poslovne odnose, ojačali suradnje, proslavili uspjehe, za komunikaciju unutar tvrtke, i timskog duha među zaposlenicima.

  • Konferencije, seminari te Korporativne zabave
  • Team Building aktivnosti

Zabavni eventi – Events with emotion
Organiziranje događaja koji je otvoren i uključiv za različite ciljne grupe podrazumijeva uzimanje u obzir raznolikost gostiju, izbor teme, pravilno odabrane lokacije… Sve to utječe na atmosferu, mogućnosti, aktivnosti i energiju tijekom događaja.

  • Koncerti i glazbeni festivali
  • Umjetnički i kulturni događaji: izložbe, književne večeri

Privatni eventi – Events with impression
Privatni eventi obuhvaćaju različita društvena okupljanja van poslovnih i javnih okvira. Naši eventi su i van standardnih okvira. Tematski party za posebne prigode, obilježavanje različitih privatnih dostignuća obljetnica i druge posebne datume.

  • Tematski party
  • Neformalna okupljanja na otvorenom ili u zatvorenom prostoru

Najveća potvrda dobro organiziranog eventa su povratne informacije gostiju. Suradnjom sa Ivanom dobili smo ne samo odlično organiziran event, već i povratne informacije gostiju koje su naše zadovoljstvo učinile još većim. Sve preporuke!

Alen Tonkovac
– Luna Transferi j.d.o.o.

Triskelion je odradio odličan posao za team building naše tvrtke. Od odabira prostora, do hrane.. sve je bilo extra… Prilagodba svim našim zahtjevima je bila profesionalna i fleksibilna. Hvala vam unaprijed i za buduću suradnju.

Jasmina Rukavina
– Runa Računovodstvo d.o.o.

Svaki naš event je netradicionalan i neobičan. Ivana je prilagodila sve faktore eventa prema našim specifičnim ciljevima i željama. Već uhodana i višegodišnja suradnja će se i nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

Toni Wolf
– Relationship & sex therapist

Efikasno promovisan događaj putem različitih kanala, uključujući društvene mreže, portale, plakate… Dolazak u Osijek, smeštaj, odabran prostor.. sve je odražavalo suštinu događaja punog pokretačke energije. Osijek, vidimo se opet.

Stefan Simić
– Umjetnik, spisatelj