• +385981992020
  • ivana@triskelion.hr

ADMINISTRATIVNE USLUGE

Korak u svijet poduzetništva može biti uzbuđujući, ali i izazovan. Bez obzira jeste li tek na početku svoje poduzetničke karijere ili želite optimizirati postojeće poslovanje, pravilna administracija i strateško planiranje ključni su za uspjeh.

Stručnost u administraciji i poslovanju.

To je ono što donosim kroz godine rada i iskustva – zavidno znanje kako uspješno upravljati i unaprijediti proces otvaranja tvrtke ili obrta za uslužne djelatnosti (taksi služba, prijevoz putnika, prijevoz tereta, servis za čišćenje…)


Otvaranje Tvrtke / Obrta
Kada se odlučite na korak osnivanja vlastite tvrtke (d.o.o., j.d.o.o., obrt) pravilan proces registracije i odabira odgovarajuće djelatnosti može biti ključan za vaš uspjeh. Mi vas vodimo kroz sve zakonske i administrativne korake kako biste bili sigurni da je vaša tvrtka registrirana i pripremljena za poslovanje.


Pisanje Poslovnih Planova
Poslovni plan je kamen temeljac svakog uspješnog poslovanja. Izrađujemo za vas poslovne planove za samozapošljavanje preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i za osnivanje poslovnog subjekta kao što su obrt, trgovačko društvo, samostalna djelatnost i ustanova. Izrada poslovnih planova obuhvaća analizu tržišta, financijske projekcije i strategiju rasta.
Osim toga, pružamo vam smjernice kako ostvariti svoje ciljeve korak po korak.


Poslovne Banke i Financijsko Upravljanje
Financijska struktura vašeg poslovanja je temelj za dugoročni uspjeh. Pomoći ćemo vam u izboru odgovarajuće poslovne banke i pravilnom financijskom upravljanju. Bez obzira trebate li savjet o otvaranju poslovnog računa ili složenije financijske strategije, tu smo da vas podržimo.


Poslovno Savjetovanje
Naša stručnost se ne zaustavlja kod administracije i planiranja. S našim poslovnim savjetovanjem, dobivate personaliziranu podršku u rješavanju izazova, optimizaciji poslovnih procesa i identificiranju novih prilika za rast.
Stručno savjetovanje u sveobuhvatnim administrativnim i poslovnim djelatnostima koje obuhvaćaju sve korake prema uspješnom poduzetništvu u uslužnim djelatnostima, uključujući: preporuke za upravitelja prijevoza, i ostala rješenja za taksi službu, knjigovodstvene i marketinške usluge…


Poslovne suradnje
Jedan od ključnih elemenata poslovanja je prilika za umrežavanje. Višegodišnjim poslovanjem stvorili smo svoju mrežu ljudi i vanjskih suradnika i usluga kao što su: knjigovodstveni servis specijaliziran za građevinske i uslužne djelatnosti, upravitelj prijevoza za taksi službu, tvrtke za prijevoz putnika, kompletna rješenja za opremu, sustave i aplikacije taksi službe, marketinške usluge, promotivne materijale…
Savjetujemo vas i upoznajemo sa različitim poslovnim mogućnostima.


“Savršena pomoć pri otvaranju obrta!

Zahvaljujući Ivani, proces otvaranja mog obrta za taxi službu je bio bez stresa. Zavidno znanje i stručna podrška. Moju preporuku ima!”

Vito Carević
– Obrt Taxi Zadar Vito

“Pouzdan partner za poduzetnike!

Toplo preporučam svima Ivanu i njenu besprijekornu uslugu pisanja poslovnog plana i otvaranja obrta. Profesionalna je i pouzdana; nasmijana i susretljiva.”

Ivana Kajić
– Obrt Taxi Pegaz

“Nevjerojatna podrška za start-up!

Triskelion je bio ključan za uspješan početak mog poslovanja. Njihova stručnost i predanost su neprocjenjivi. Hvala vam!”

Lucija Luketić Sabljak
– Obrt Steam

“Izvanredna podrška za otvaranje obrta!

Bio sam izuzetno zadovoljan uslugom koju sam dobio od Ivane i njene Tvrtke Triskelion. Kao netko tko je tek kročio u svijet poduzetništva, bio sam suočen s mnoštvom pitanja i administrativnih izazova. Ivana me brzo usmjerila kroz cijeli postupak i dokumentaciju, olakšala sve korake registracije obrta i pružila stručne savjete.

Njena predanost i stručnost su izvanredne. Također mi je pomogla s izradom poslovnog plana koji mi je služio kao temelj za uspjeh mog poslovanja.

Hvala vam Ivana, na nevjerojatnoj podršci i stručnosti. Preporučujem ju svima koji traže pouzdanog partnera u procesu otvaranja tvrtke.”

Stipe Demo
– Obrt Coastline